Servicii

Campanii targetate

Alegem blogurile cele mai potrivite pentru promovarea produselor si serviciilor tale, atat bloguri de nisa, care trateaza in mod special servicii si produse din aceeasi categorie cu cea a produselor si serviciilor tale, cat si bloguri generaliste de impact.

Continut creativ

Selectam cu atentie bloggerii cu care lucram, astfel incat sa putem sa iti oferim un continut premium la preturi accesibile. Lucram cu bloggeri atenti la calitatea textelor lor si care pun mult suflet, imaginatie si profesionalism in articolele lor.

Brand Awarness

Prin noi, numele tau (sau al serviciilor si produselor tale) ajunge sa fie cunoscut si apreciat de catre consumatori sau potentiali consumatori.


Consultanta social media

Oferim consultanta celor interesati sa descopere cum pot imbunatati comunicarea catre clienti prin intermediul retelelor sociale.

Analiza Seo

Iti oferim date reale despre pozitionarea brandului tau pe web, analiza SEO atat on-page, cat si off-page, analiza concurentei, rapoarte personalizate si statistici.

Content marketing

Realizam continut de calitate si ajutam la distribuirea lui prin canalele online potrivite. In felul acesta, atragem noi potentiali clienti catre afacerea ta.


 

Statistici BP

Bloguri in retea: 550

Campanii incheiate: 155

Statistici webSponsori

plaja.biz

Mutari Mobila

Adresa noastra

  • Adresa: Aleea Scolii nr.8 bl.50 sc.A ap.10
    Ploiesti 100498
  • Email: office@nanotel.ro
  • Website: www.nanotel.ro
  • Telefon: 0726-266-835